Hjem » Privat

Privat

Arctic Security tilbyder alarmsystemer til private. Sørg for at dit hjem er sikret med os.

4 fordele med alarmen

  • Med alarm er der ingen overraskelser, når du vender hjem
  • Nedsæt risikoen for indbrud, brand og vandskade
  • Ved indbrud sender vi en vagt og kontakter politiet
  • Opstår der brand hos dig, kontakter vi straks brandvæsenet til vores kontrolcentral

 

Alarmsystemet til dit hjem 

Vores alarmsystem kan opdage indbrudstyve, inden de kommer ind. Du får rådgivning om alarmsystemet og installationen bliver udført af os. På den måde ved du, at det fungerer og dækker dit hjem bedst muligt i tilfælde af indbrud og brand. Det er os, der servicerer og reparerer dit alarmsystem, hvis der sker noget. Alarmen er koblet til vores kontrolcentral. 

Sådan fungerer alarmsystemet

Få bedre styr på sikkerheden i dit hjem med vores alarmsystem. Det bliver installeret af os og alle de trådløse enheder bliver koblet sammen med vores kontrolcentral. 

Sker der noget, går alarmens sirene i gang og kontrolcentralen får straks besked. Vi vurderer situationen og kan hurtigt sende den nærmeste vagt, ringe efter brandvæsen eller politiet.

Tyverialarm

Kender du også den nagende fornemmelse, der melder sig, når man ikke er helt sikker på, om man nu huskede at slå alarmen til? Med en alarm-app skal du ikke spilde flere minutter af restaurantbesøget på at bekymre dig om dit hjems sikkerhed. Fra din smartphone kan du nemt betjene dit private alarmsystem og forsikre dig om, at alt ånder fred og idyl i hjemmet.

Med en fotodetektor som del af alarmpakken kan du endda selv få syn for sagen. Fotodetektoren tager nemlig billeder af dit hjem, som du til enhver tid kan gennemgå fra din alarm-app. Og når du senere på aftenen ruller ind i indkørslen, er det slut med at stresse over at skulle taste koden ind, før alarmen lyder. Med app’ens intuitive brugerflade har det aldrig været nemmere at holde hjemmet både sikkert og stressfrit.

Har du allerede et alarmsystem?

Må vi se dit alarmanlæg? Så kan vi fortælle dig om du kan kobles over til os. Vi gennemtjekker gerne dit alarmsystem og sikrer at du er helt dækket ind.

Kontakt os

Er du interesseret eller har spørgsmål? Så kontakt os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Alarmsystemer til virksomheder

Har du en virksomhed du gerne vil have sikret? Så klik her for at læse mere om hvad vi kan tilbyd din virksomhed.