Hjem » Erhverv

Erhverv

Alarmpatrulje fra Arctic Security sikrer dig hurtig udrykning

Arctic Security tilbyder en bred vifte af services indenfor sikkerhed for virksomheder – alt fra patruljering til alarmer. Læs mere herunder.  

Vagtservice

Vagter og alarmpatrulje er en uadskillelig servicedel af ethvert alarmsystem.

Alarmpatruljer kan overordnet set sikres på to måder:

  1. enten som en forebyggende patruljering
  2. eller som vagtudrykning ved udløsning af en alarm

Alfa og omega er, at jeres virksomhed ikke blot er overvåget 24 timer i døgnet, men også at der er aktive instanser, som står parat til at reagere, hvis uheldet skulle være ude.

For mange kunder er det de alarmpatrulje vagter, der rykker ud på alarmer, der er ansigtet på den sikkerhedsløsning, som du leverer. Det ved vi, og derfor reagerer vores alarmpatrulje både hurtigt og professionelt, når alarmen går.

Butiksvagt

En butiksvagt giver mere tryghed til dine medarbejdere og mindre frit spil for butikstyvene.

Hos os får du nemlig et fast team af vagter, der indgår som en naturlig del af personalet i din butik.

Vi forhindrer ikke bare butikstyveri og svind, vi giver også dine ansatte ro til at fokusere på at sælge. 

Rundering 

Vi passer på din virksomhed om natten, i weekenderne, i ferierne og alle andre tidspunkter, du ønsker et antal gange pr. dag/uge/måned til skiftende tider. Vores patruljevagter kan gå op til flere vagtrunder hos din virksomhed i løbet af et døgn og bl.a. tjekke, at døre og vinduer ikke står åbne, at lyset er slukket, at kaffemaskiner og andet elektronik er koblet fra, at alarmen er korrekt tilkoblet, og at der ikke er uønskede personer på området.

Aftalen er fortrinsvis kontraktbaseret, men kan også løses som temporær opgave.

Begreber som patruljevagt, tilsynsvagt, områdevagt og lignende er som regel andre udtryk for denne vagtform. Områdevagt er dog en specialiseret vagtform af runderende vagt, hvor patruljevagten i et aftalt tidsrum opholder sig indenfor et nærmere aftalt område og runderer der.

Tyverialarm

Vi tilbyder ikke kun alarmpatrulje, alarmreaktion og patruljering men er også leveringsdygtige indenfor selve alarmerne.

Med vores brede udvalg af erhvervsalarmer sikrer vi alt fra frisørsaloner og tøjbutikker til kommunale bygninger og indkøbscentre. 

Ved køb af alarmsystemer hos Arctic Security får du 24 timers overvågning til en fast pris om måneden. Derudover kan du tilkøbe andre funktioner alt efter behov. Vi rådgiver gerne så du er sikret fuld dækning.

Alarmreaktion

Går din alarm, så reagerer vores alarmpatrulje prompte.

Vores kontrolcentral sikrer, at signalet fra din alarm bliver sendt ud til den nærmeste patruljevagt, så vi kan være fremme ved din virksomhed hurtigst muligt.

Rigtig ofte kan vores patruljevagter nå frem så hurtigt, at de kan forhindre et indbrud. Men ankommer vores vagtbiler efter, at tyven er forsvundet igen, så sikrer vores vagter, at din virksomhed ikke står ubeskyttet hen. 

Videoovervågning

Udover alarmsystemer er vi også leveringsdygtige med videoovervågning. 

Udover at forhindre selve tyveriet, kan en alarm med videoovervågning spare virksomheder for en masse bøvl. Ofte er den del, der bringer størst ærgelse – ødelagte vinduer, væltet inventar eller manglende varer på hylderne. Kameraerne detekterer ulovlig indtrængen og vores vagt reagerer med det samme. 

Proaktiv videoovervågning kan f.eks. også anvendes til overvågning af tekniske installationer. 

Den nyeste teknologi

Vi skal være fremtidssikrende så vores kunder kan være fremtidssikret. Derfor benytter vi altid den nyeste teknologi, hvilket bl.a. betyder at de produkter og løsninger vi leverer til vores kunder kan udbygges i takt med den enkelte virksomheds udvikling. 

Kontakt os

Er du interesseret eller har spørgsmål? Så kontakt os. Vi ser frem til at høre fra dig!